Leiding worden

Ga je graag om met kinderen? Verzin je graag activiteiten? Wil je een heleboel nieuwe mensen leren kennen en een toffe zomer hebben?

Bij onze leidingsploeg horen kan vanaf het jaar dat je 16 wordt.

Elk jaar gaan wij op zoek naar gemotiveerde jongeren om kinderen een boeiende namiddag te bezorgen. Via ‘T folderke proberen we zo iedereen te bereiken.

Als leider mag je al snel aan de slag gaan bij de groepen van kinderen tussen de 3 en 12 jaar waarbij je ondertussen begeleidt word door onze hoofdleiders en oud-leiding.

Dit geeft iedereen de kans om zijn of haar eigen creativiteit volledig te gebruiken voor het geven van activiteiten en ondertussen zich nog goed te amuseren.

Met de leiding hebben wij elke woensdagavond een leidingsactiviteit waar we zelf even volledig ontspannen. Deze activiteit wordt voorbereid door wie een goed idee heeft, ongeacht hoelang die persoon al leiding geeft.

Elke vrijdagavond, na de werking, eten wij ook nog eens samen met de leiding. Op deze manier willen we de leiding de mogelijkheid geven om te ontspannen en bij te praten over de week.

Iedereen die leiding geeft bij ons doet dit niet voor niks. Buiten een enorm goeie sfeer en al die toffe kinderen, is er ook een financiële tegemoetkoming voorzien.

Daarnaast spreken wij in de vakantie ook wel eens af om met de hele bende eens op uitstap te gaan.

Wil je leiding geven op ons speelplein, kan je dit op verschillende manieren doen:

  1. Wacht tot wij langskomen met een foldertje. Dit is altijd rond april dus hou dit zeker in het oog.
  2. Neem contact op via ons contactformulier of mail naar veepeekaprijke@outlook.com.
  3. Luister eens bij de jeugdconsulente van Kaprijke of bij iemand van het bestuur.

Vakantieplein van de gemeente Kaprijke / Lembeke

%d bloggers liken dit: